Palvelut vuokralaisille

Parempia kokouksia ja maukkaampia lounaita

Solan palveluiden ansiosta työympäristösi on toimiva ja viihtyisä. Tarjoamme vuokralaisillemme arkea helpottavia tukipalveluita. Viereisen Kauppakeskus Sellon palvelut täydentävät Solan monipuolista palvelutarjontaa. 

Solassa voit keskittyä työhösi enemmän ja huolehtia muusta vähemmän!

Aulapalvelu

Aulapalvelumme henkilökunta ottaa vieraasi ilolla vastaan. Aulapalvelupisteet toimivat myös infopisteinä tarjoten tietoa ja apua talon vuokralaisille.

Aulapalvelupisteet ovat avoinna arkisin klo 8–16.

Pysäköinti

Autoilevaa pääkaupunkiseutulaista ilahduttaa Solan helppo saavutettavuus. Solan pysäköintihallissa on runsaasti pysäköintitilaa ja pyöräparkki. Autopaikkoja on tarjolla myös talon ulkokannella. Kiinteistön omistaja tarjoaa vuokalaisilleen myös sähköautojen latauspaikkoja

Ravintola Sola

Ravintola Sola palvelee ensimmäisessä kerroksessa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen buffetlounas, salaattilounas sekä grillipisteen päivittäin vaihtuvat annokset. Tarjolla on myös aamiaista ja välipalaa. Ennakkotilauksesta voit nauttia lounasta myös suoraan pöytiin tarjoiltuna. 

Anniskeluoikeuksin varustetussa ravintolassamme on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia.

Kokouspalvelut

Solan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee erikokoisia vuokrattavia kokoustiloja. Kokoustilat ovat varusteltu nykyaikaisesti ja monipuolisesti. Kokoustarjoilut hoituvat vaivattomasti ravintolan kautta.

Voit kysyä lisätietoja kokoustilojen varauksesta Solan aulapalvelusta.

Kauppakeskus Sello

Solan vieressä sijaitsevasta Kauppakeskus Sellosta löytyy kattava valikoima palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, pesula, hotelli, kuntosali ja elokuvateatteri.

Kuvagalleria

Tässä pääset tutustumaan Solan tiloihin ja palveluihin. Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Tuo yrityksesi Solaan!

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivat tilat ja kerromme myös muista kohteistamme. Ollaan yhteydessä!

Taika Salo

LEASING MANAGER

Newsec Property Asset
Management Finland Oy