Vuokrattavat toimitilat

Leppävaaran monipuolisimmat ja viihtyisimmät toimitilat löydät Solasta

Meille on tärkeää, että kaikki vuokralaisemme viihtyvät tiloissamme. Siksi toimitilamme ovat muunneltavissa vastaamaan erilaisten yritysten toiveita. Ympäristöystävällisyys on otettu huomioon jo rakennusvaiheessa valitsemalla ekologisia ja energiatehokkaita rakennusmateriaaleja. 

Kohteessa on käytössä myös sisäilman monitorointi joka mittaa sisäilman laatua ja pienhiukkastasoja toimitiloissa. Mittaus suoritetaan mm. kosteusmittareilla sekä lämpötila-ja hiilidioksidiantureilla.

Suuret ikkunat tarjoavat runsaasti luonnonvaloa ja valaistuksen suunnitteluun on erityisesti panostettu. Kaikki kerrokset ovat helposti jaettavissa, jonka ansiosta Solasta löytyvät toimitilat monentyyppisille ja -kokoisille toimijoille.

Tutustu Solan vapaisiin toimitiloihin

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi täydellinen toimitila

Autamme vuokralaisiamme suunnittelemaan toimivan tilakokonaisuuden kun sopiva toimitila on löytynyt. Viihtyisät ja hyvin suunnitellut toimistot lisäävät työhyvinvointia ja tehokkuutta. Asiantuntijatiimimme yhdistää käyttäjälähtöisesti uudet työn tekemisen tavat, työympäristön sekä sisustussuunnittelun.

Autamme löytämään toimivan tilaratkaisun yrityksellesi

 Sola sopii erinomaisesti keskikokoisille ja suurille yrityksille. Avarien ja valoisien toimitilojen pohjaratkaisut ovat helposti muunneltavissa, ja tiloihin voidaan toteuttaa avotilan lisäksi esimerkiksi tehokkaita monitilatoimistoja. 

Miltä uusi toimistosi voisi näyttää?

Astu sisään virtuaaliseen esimerkkitoimistoomme! Tämä mallinnos on tehty 2. kerroksen vapaasta toimitilasta, joka on 380 m²:n kokoinen. 
Paina play-nappulaa liikkuaksesi tilassa automaattisesti.

Tuo yrityksesi Solaan!

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivat tilat ja kerromme myös muista kohteistamme. Ollaan yhteydessä!

Toimitilavuokraus Sola Business Valley | Olli Ahopelto Newsec

Olli Ahopelto

SENIOR LEASING MANAGER

Newsec Property Asset
Management Finland Oy